POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE FITGYM.RO

Ultima actualizare: 14.02.2024

1. Introducere

Bine ați venit la fitgym.ro. Ne angajăm să protejăm confidențialitatea și securitatea datelor dumneavoastră personale. Această Politică de Confidențialitate explică cum colectăm, utilizăm, dezvăluim, și protejăm informațiile personale ale vizitatorilor și utilizatorilor site-ului nostru.

2. Date personale colectate

Explicăm tipurile de date personale pe care le colectăm atunci când vizitați site-ul nostru, inclusiv, dar fără a se limita la, nume, adresă de email, informații de contact, preferințe personale, detalii de plată, și informații despre dispozitivul folosit pentru accesarea site-ului.

3. Utilizarea datelor personale

Descriem scopurile pentru care folosim datele dumneavoastră personale, cum ar fi îmbunătățirea experienței pe site, furnizarea de servicii și suport, comunicarea cu dumneavoastră, și marketingul nostru.

4. Partajarea datelor cu terți

Informațiile despre cum și când putem partaja datele dumneavoastră personale cu terți, inclusiv furnizori de servicii și parteneri comerciali, precum și măsurile de protecție aplicate.

5. Drepturile dumneavoastră

Enumerăm drepturile pe care le aveți în legătură cu datele dumneavoastră personale, inclusiv dreptul la acces, rectificare, ștergere, restricționarea prelucrării, portabilitatea datelor și dreptul de a obiecta.

6. Securitatea datelor

Detalii despre măsurile pe care le luăm pentru a proteja securitatea și confidențialitatea datelor dumneavoastră personale.

7. Păstrarea datelor

Informații privind perioada pentru care păstrăm datele dumneavoastră personale.

8. Transferuri internaționale

Clarificăm dacă datele dumneavoastră personale sunt transferate în afara Spațiului Economic European și măsurile de protecție aplicate.

9. Modificări ale politicii de confidențialitate

Cum și când putem actualiza această politică de confidențialitate.

10. Contactați-ne

Informații de contact pentru orice întrebări sau preocupări legate de confidențialitatea dumneavoastră.

11. Acceptul dumneavoastră

Cum puteți exprima acordul cu practicile noastre de confidențialitate și cum puteți revoca acordul.

12. Date Contact

Pentru întrebări și/sau comentarii în legătură cu Politica noastră privind cookie-urile și această declarație, te rog contactează-ne folosind următoarele informații de contact:

fitgym.ro
Strada Dezrobirii, Nr 131, Bl IV3, Sc A, Et Mansarda, Ap M4
România
Site web: https://fitgym.ro
Email: fitgymconstanta@gmail.com
Număr de telefon: +40 767 010 701