Prețuri

Alege abonamentul perfect pentru tine.

La Fit Gym găsești cele mai moderne aparate, cei mai entuziaști antrenori si cea mai energică atmosferă, pentru ca tu să ai parte de un antrenament plăcut și eficient. Îți punem la dispoziție cele mai moderne aparate, unice in Constanta, trei locatii cu suprafata de peste 2000 m2, instructori de fitness cu experiență vastă, ce îți oferă cele mai bune informații și o atmosfera generală ideală pentru ca antrenamentele tale să fie cât mai reușite.

Full Time 1 lună239 lei / lună

Program full time

Happy Hour209 lei / lună

  • Până în ora 16:00

Elev/Student189 lei / lună

  • Carnet de elev/student 07-16

FULL Time 12 luni2199 lei

FULL Time 6 LUNI1199 lei

FULL Time 3 LUNI600 lei

  • 3 luni

  • Program full time

Ședință individuală50 lei

  • 1x Ședință individuală

Antrenori

antrenorii noștri au experiență vastă în domeniul fitness-ului, au ajutat deja numeroși clienți să-și îmbunătățească starea de sănătate, să-și crească forța și să-și transforme corpul. Indiferent de obiectivele dvs. personale, suntem aici să vă ajutăm să le atingeți.

Devino Membru

În calitate de membru, veți beneficia și de mai multe alte avantaje, cum ar fi programe personalizate de antrenament, consultanță nutrițională și acces la evenimente speciale, precum concursuri și workshop-uri.

Grup Spinning

Instructorul de spinning va ghida clasa prin diferite intervale de intensitate, care implică sprinturi, urcări, coborâri și plimbări la o viteză constantă. De-a lungul antrenamentului, veți fi încurajați să vă mențineți ritmul și depășiți-vă limitele.