Despre Noi

Cunoaște potențialul tău maxim împreună cu noi!

Bine ati venit la Fit Gym, unde fitness-ul este la un alt nivel! Avem 6 sali de fitness, amplasate in Constanta si Tulcea, care ofera o experiență unică în ceea ce privește antrenamentul. Fiecare sală este echipată cu echipamente de ultimă generație de la branduri de top precum Hoist, Atlantis Lifefitness și Hammer.
La Fit Gym, antrenamentul nu este doar un hobby, ci o pasiune. Acest lucru se reflectă în antrenorii noștri personali, care sunt profesioniști cu ani de experiență și, în unele cazuri, campioni în fitness, culturism și alte competiții de profesioniști. Fiecare antrenor este dedicat să vă ajute să atingeți obiectivele dvs. de fitness, în condiții sigure și eficiente.

La Fit Gym, ne asigurăm că fiecare membru primește atenția și sprijinul de care are nevoie pentru a-și atinge obiectivele. Veniți să descoperiți ce înseamnă un antrenament autentic și să faceți parte din comunitatea noastră de fitness dedicată!

Antrenori

antrenorii noștri au experiență vastă în domeniul fitness-ului, au ajutat deja numeroși clienți să-și îmbunătățească starea de sănătate, să-și crească forța și să-și transforme corpul. Indiferent de obiectivele dvs. personale, suntem aici să vă ajutăm să le atingeți.

Devino Membru

În calitate de membru, veți beneficia și de mai multe alte avantaje, cum ar fi programe personalizate de antrenament, consultanță nutrițională și acces la evenimente speciale, precum concursuri și workshop-uri.

Grup Spinning

Instructorul de spinning va ghida clasa prin diferite intervale de intensitate, care implică sprinturi, urcări, coborâri și plimbări la o viteză constantă. De-a lungul antrenamentului, veți fi încurajați să vă mențineți ritmul și depășiți-vă limitele.